Accu flaremachine ST-E900A

De Super Stars accu ST-E900 flaremachine zorgt er voor dat je makkelijk en eenvoudig de juiste flare maakt. Door deze semiautomatische bewerking van de aircoleiding voorkom je makkelijk en snel menselijke fouten. De ST-E900A flare tool is in combinatie met de bijbehorende klembekken uitermate geschikt voor diameter 1/4”, 3/8”, 1/2”, 5/8”, 3/4” van zacht koper (oftewel aircoleidingen). De klembekken zijn voorzien van een vaste diepte aanslag. Hierdoor krijg je altijd de perfecte flare met dit elektrische flaremachine (ook wel felsrand genoemd) en dit voorkomt lekkage aan het koelsysteem. Naast dat de set voorzien is van een accu en acculader in een koffer is de machine ook voorzien van een led-indicator, waardoor je makkelijk kunt zien of de accu nog voldoende spanning heeft voor de volgende handeling. Deze ideale flare maker is dan ook geschikt voor iedere airco installateur.

Het gebruik de elektrische flaremachine ST-E900A:

Je klemt de juiste diameter (1/4”, 3/8”, 1/2”, 5/8”, 3/4”) aircoleiding in de daarbij behorende klembek. De diepte aanslag zorgt ervoor dat de leiding op juiste diepte wordt geplaatst. De leiding samen met de klembek klem je vast doormiddel van de grote (zilveren) handgreep dicht te knijpen. Als je verzekerd bent dat alles op juiste plaats gemonteerd zit op de Super Stars ST-E900 druk de op de knop (dit bevind zich midden op de zilveren handgreep). De machine maakt vervolgens geheel automatisch de perfect flare verbinding!

De accu flare apparaat van Super Stars is daarom een echte “must have” voor elke HVAC koeltechnische installateur. Is deze investering voor nu te groot of nog niet nodig dan is er ook nog de optie van hand flare tool ST-R806A

  • Klembekken voor verschillende diameters zijn te wisselen met 1 handeling.
  • Machine (flare maker) heeft een aparte aan/uit knop.
  • Start knop zit beveiligd zodat deze bediend kan worden pas nadat er een klembek is opgespannen.
  • Indicatielampje t.b.v. accu spanning
  • Complete set van de flare maker geleverd met accu en lader en diverse klembekken in 1 koffer.
Product codeST-E900A
Accu spanning11.1V
Aantal batterijen1 stuk  
Klembekken1/4”, 3/8”, 1/2”, 5/8”, 3/4”
Omvang243x101x102
Gewicht3.5Kg

Set met accu en lader Artikelcode: 0449841

Body Artikelcode: 0444507

Accu flaremachine ST-E900A
ST-E900 flaremachine
Schuiven naar boven