Flare apparaat ST-R806A

Flare apparaat ST-R806A met bit aansluiting. Dit maakt deze flare (hand fels tool) anders dan ieder ander. Door dat de handgreep demonteerbaar is: zorgt dat ervoor dat je deze zowel met de hand als met accu aangedreven boorschroefmachines kunt gebruiken (slagschroevendraaiers en slagmoersleutels uitgesloten). De rail waar de ST-R806 op bevestigd is voorzien van 2 extra hulpfuncties. Een hiervan is een verplaatsbare diepte aanslag. Hierdoor voorkom je dus dat je buis te diep plaats en hierdoor niet de perfecte flare-aansluiting krijgt. Ten tweede heb je extra borgschroef die ervoor zorgt dat handgreep exact op de juiste positie blijft staan. De gaten waar deze borgschroef invalt worden vanaf de fabriek met uiterste precisie geplaats. Wat er voor zorgt dat iedere flare die maakt perfect is.

Naast dat de flare apparaat ST-R806A super makkelijk is in gebruik. Mede dankzij de hoge kwaliteitseisen van de materialen van onder andere het extra sterke aluminium voor een lange levensduur. Tevens deze materiaalkeuze zorgt ervoor dat deze tool licht gewicht is.

  • Handvat met ratel functie
  • Handvat kan ontkoppeld worden waardoor de tool te gebruiken is met schroefmachine. (niet te gebruiken met slagschroevendraaiers). 1/4” bit aansluiting
  • Klem gemaakt van extra sterk aluminium
  • Klem voorzien van een verplaatsbare eindaanslag
  • Bruikbaar voor diameters slang van 1/4”,5/16”, 3/8”, 1/2”, 5/8”, 3/4”

Artikelcode: 0431483

Flare apparaat ST-R806A
Flare apparaat ST-R806A
Schuiven naar boven