Verloopslang met kogelkraan

Doormiddel van de flexibele verloopslang met kogelkraan. Kunt u makkelijk en snel uw huidige slang afsluitbaar maken. Slang inclusief verloop met kraan is voorzien van een aansluiting van 1/4″ en 5/16″ (afhankelijk van de kleur). Flexibele slang met kogelkraan zijn makkelijk afsluitbaar en in verschillende varianten te verkrijgen. In het rood / geel / blauw.

De verloop pluggen zijn te verkrijgen in aantal verschillende varianten.

OmschrijvingArtikelnummer
Superstars flexibele verloopslang R410 Rood van 1/4″ — 5/16″ met kogelkraan449828
Superstars flexibele verloopslang R410 Blauw van 1/4″ — 5/16″ met kogelkraan449829
Superstars flexibele verloopslang R410 Geel van 1/4″ — 1/4″ met kogelkraan449830

Sets?

Diverse verloopkoppelingen / slangen en kogelkranen zijn bij ons ook standaard sets te verkrijgen. Mocht het nu zo zijn dat er voor u of uw bedrijf dan niet de juiste set bij zit dan hebben kunnen wij hier een passende oplossing voor maken. Zodat u een set heeft met voor u de juiste verloopkoppeling / afsluiters of aircoslangen
Of u nou 1 set gemaakt wilt hebben of meerdere? Dat is voor ons geen probleem. Wij kunnen de set voor u of uw bedrijf standaardiseren zodat u altijd dezelfde set en kwaliteit evenaart.
Graag maken wij deze set voor in een van onze mogelijke systainers van L-boxx. Dit kan zowel in de mini L-boxx als de grote L-boxx koffers tot zelfs de XL-boxx. Deze koffers zijn makkelijk te koppelen met andere merken die bekend zijn bij de vakmensen. Denk hierbij aan BoschViega, Rems
Vraag ons team van Super stars / aircogereedschap.nl voor de mogelijkheden.

Onderhoud van uw gereedschappen

Voor onderhoud van uw airco gereedschap zoals een vacuümpomp, Manifold, weegschaal, Recovery unit / Afperspomp, flare tools / flair apparaten en alle andere benodigde HVAC koeltechnische gereedschappen kun u terecht bij MG Service – Servicegerichte Technische Groothandel. Zijn zijn gespecialiseerd in het onderhoud van al u gereedschappen waaronder persmachines, vacuümpompen, weegschalen, rotatielaser en lijnlasers, momentgereedschap (momentsleutel kalibreren) en nog veel meer.

Manifold slang met kogelkraan
Schuiven naar boven