Servicekraan 1/4″ – 1/4″

Meetventiel, universele servicekraan met schrader afsluiting 1/4″ – 1/4″.

Servicekraan 1/4-1/4
Servicekraan 1/4-1/4

A = 1/4″
B = 1/4″
Artikelnummer: 463332

Draai de afsluiter naar binnen om de ventiel in te drukken en verbinding met het systeem te krijgen, om koelmiddel te vullen of te vacuümmeren . Bij de kraan naar buiten te draaien word het ventiel weer afgesloten zo vacuümmeer of vul je een installatie zonder verlies, meetventiel is 1/4 – 1/4  geschikt voor installaties met 1/4 aansluiting

Sets?

Diverse verloopkoppelingen / slangen en kogelkranen zijn bij ons ook standaard sets te verkrijgen. Mocht het nu zo zijn dat er voor u of uw bedrijf dan niet de juiste set bij zit dan hebben kunnen wij hier een passende oplossing voor maken. Zodat u een set heeft met voor u de juiste verloopkoppeling / afsluiters of aircoslangen
Of u nou 1 set gemaakt wilt hebben of meerdere? Dat is voor ons geen probleem. Wij kunnen de set voor u of uw bedrijf standaardiseren zodat u altijd dezelfde set en kwaliteit evenaart.
Graag maken wij deze set voor in een van onze mogelijke systainers van L-boxx. Dit kan zowel in de mini L-boxx als de grote L-boxx koffers tot zelfs de XL-boxx. Deze koffers zijn makkelijk te koppelen met andere merken die bekend zijn bij de vakmensen. Denk hierbij aan BoschViega, Rems en nog vele meer.
Vraag ons team van Super stars / aircogereedschap.nl voor de mogelijkheden voor een passende oplossing.

Onderhoud van uw gereedschappen

Voor onderhoud van uw airco gereedschap zoals een vacuümpomp, Manifold, weegschaal, Recovery unit / Afperspomp, flare tools / flair apparaten en alle andere benodigde HVAC koeltechnische gereedschappen kun u terecht bij MG Service – Servicegerichte Technische Groothandel. Zijn zijn gespecialiseerd in het onderhoud van al u gereedschappen waaronder persmachines, vacuümpompen, weegschalen, rotatielaser en lijnlasers, momentgereedschap (momentsleutel kalibreren) en nog veel meer.

Servicekraan 1/4-1/4
Schuiven naar boven