Draadloze Oplaadbare Weegschaal voor koudemiddel ST-RF100A

De draadloze oplaadbare weegschaal ST-RF100A van Super Stars is speciaal ontwikkeld voor het wegen van flessen koudemiddel tijdens het vullen en leeghalen van een installatie. Dankzij de afneembare draadloze ontvanger kan men op een afstand van max. 15 meter bepalen hoeveel gas hij in of uit een systeem heeft gehaald. De Super Stars draadloze weegschaal ST-RF100A heeft een maximum gewicht van 100kg en maximale afwijking van ±0,05% is dit een zeer geschikte weegschaal voor iedere HVAC koeltechnische installateur. Doordat de toplaag van het meetgedeelte van de oplaadbare weegschaal is voorzien van een antislipmat, blijft de fles koudemiddel stabiel op zijn plaats staan. Met een batterijduur van wel 50 gebruiksuren laat de weegschaal je vrijwel nooit in de steek.

Oplaadbaar

De draadloze oplaadbare weegschaal ST-RF100A is voorzien van een 30 minuten timer om te voorkomen dat de weegschaal onnodig aanstaat. Dankzij de ingebouwde accu hoef je geen batterijen meer te verwisselen. Opladen gaat eenvoudig met de meegeleverde USB-C adapter welke je makkelijk opberg onder de weegschaal. De weegschaal is te gebruiken in verschillende weegmodi, zodat deze voor iedereen te gebruiken is. (metrisch, lbs, lbs+oz, oz). Op de handontvanger is de batterijstatus van de ontvanger af te lezen. De weegschaal heeft een eigen accu en laadindicator.

Of de weegschaal en de handontvanger zijn verbonden kan je zien, doordat op de weegschaal het rechter lampje knippert. Het display op de handontvanger geeft aan wat het bereik is. Voor het werk op donkere plekken is de handontvanger voorzien van een LED display. Mocht u twijfelen tijdens het werk of het nulpunt van de weegschaal nog goed staat, dan kunt u deze zelf kalibreren met de handontvanger.

USB C  adapterset voor draadloze oplaadbare weegschaal ST-RF100A
Batterijindicator van de ST-RF100A Draadloze oplaadbare weegschaal voor koudemiddelen
Meetbereik100 kg
Resolutie0,05 kg
Afwijking± 0,05 %
Batterij platformWeegschaal: ingebouwde Li-Ion accu, Handontvanger: 5 x AAA
Batterijduur50 werkuren
Werktemperatuur-10 tot 45°
Gewicht4,13 kg
Afmetingen314 x 239 x 61 mm

Artikelcode: 0738645

Draadloze Oplaadbare Weegschaal voor koudemiddel ST-RF100A
Draadloze weegschaal voor koudemiddel ST-RF100A
Schuiven naar boven