VSK awards 2024: Super Stars ST-200U ontvangt juryprijs

De ST-200U paraplu voor HVAC monteurs pakt de VSK award in de categorie Installateurszaken

V.l.n.r. Kim van de Kant, Jorn van Grinsven en Eelco Vogelzang, tijdens de uitreiking van de VSK Awards 2024 ontvingen zij de award in de categorie Installateurszaken van Sander Wouterse (zelf installateur en lid van de vakjury.

Dat is dinsdag 6 februari bekend gemaakt tijdens de uitreiking van de VSK Awards 2024 tijdens de opening van de VSK Beurs in de Jaarbeurs te Utrecht. Onze collega’s (V.l.n.r.) Kim van de Kant, Jorn van Grinsven en Eelco Vogelzang ontvingen de award van Sander Wouterse (zelf installateur en lid van de vakjury). Zij namen de award in ontvangst in de categorie Installateurszaken, innovaties die het leven en werk van een installateur aangenamer maken.

VSK Awards 2024:  Onze ST-200u werd bekroont met een juryprijs in de categorie Installateurszaken!

De Super Stars Paraplu voor HVAC monteurs is ideaal voor werkzaamheden in regenachtig of warm weer. Bescherm jezelf en jouw gereedschap tijdens werkzaamheden buiten. De paraplu heeft een diameter van maar liefst 200 cm en is voorzien van een slimme flexibele magneetvoet die je eenvoudig op de kast van de airco plaatst. De paraplu beschermt de monteur en zijn gereedschappen tegen zon (UV) en regen en biedt daarmee een pragmatische low-tech oplossing waardoor men in alle omstandigheden comfortabel door kan blijven werken.

Juryoordeel

Deze eenvoudige doch doeltreffende oplossing is onder monteurs met veel enthousiasme ontvangen. De paraplu is namelijk makkelijk met een magneet te monteren en te kantelen. Hierdoor kunnen monteurs in de regen (relatief) droog werken en wordt oververhitting in de zomer voorkomen. De jury prijst deze simpele oplossing om de grote impact die het product heeft op het werk van monteurs. Deze bijdrage maakt hun werk gemakkelijker en doordat het snel op te zetten is, levert het ook nog eens een tijdsbesparing op. Ook de keuze voor recyclebare materialen wordt door de juryleden als positief ervaren.

Eelco Vogelzang geeft een korte toelichting tijdens de bekendmaking van de nominatie over de ST-200U
Super Stars aan tafel met mede genomineerde Remeha en Geberit in het VSK nieuwscafé

(bron: artikel op vsk.nl)

VSK awards 2024: Super Stars ST-200U ontvangt juryprijs
V.l.n.r. Kim van de Kant, Jorn van Grinsven, Eelco Vogelzang van Super Stars ontvingen de award van Sander Wouterse (lid vakjury) Bron: Jaarbeurs / VSK
Schuiven naar boven