2 Traps accu vacuumpomp ST-4BMC

De Super Stars accu vacuümpomp ST-4BMC voor het vacumeren van bijvoorbeeld koelsystemen. Deze pomp is ideaal voor het gebruik bij het installeren van aircosystemen. Deze 2 traps pomp is geschikt voor onder meer de gassen R32, R290, R1234YF, R410 en nog vele andere. Voor iemand die opzoek is naar een vacuümpomp op Makita accu is die zojuist gevonden. Wilt u een vacuümpomp op Makita accu met meer capaciteit kunt u ook kijken naar de compactere versie van de ST-4BMC, namelijk de ST-2BMC. Beide accu vacuümpompen zijn te gebruiken op de Makita LXT accu’s. Het oliepeil is zeer eenvoudig af te lezen door minimaal / maximaal indicator. Hierdoor is het de olievervuiling zeer snel te herkennen en makkelijk te verversen door de olieaftapkraan. Het interne filtersysteem voorkomt verzadiging van olie.

Slimme techniek van de 2 traps accu vacuumpomp ST-4BMC

De slimme technologie van deze machine zorgt ervoor dat deze altijd op de ideale en constante toeren draait. Hierdoor is de levensduur van het apparaat verlengd.
Dankzij de koolborstel loze motor kun je deze Super Stars pomp tevens gebruiken in explosieveilige ruimtes.
De ingebouwde vacuümmeter voor een extra controle of het vacuümbereik al is behaald. Mede dankzij aansluitpunten van 1/4” & 3/8” kunnen vrijwel de meeste systemen, zoals manifolds hier direct op worden aangesloten. Doordat machine beschikt over een accu, is deze uitermate geschikt voor het werken op moeilijk bereikbare plekken. De machine kan geleverd worden samen met een eigen 9.0Ah accu en lader, maar kan ook los geleverd worden.

 • Vacuümpomp met vonkvrije koolborstelloze motor
 • Vaccuumpomp geschikt voor Makita LXT accu
 • Geschikt voor gassen R32, R290, R1234YF, R410, ect.
 • Gasballastklep helpt olieverontreiniging door hoge vochtigheid te voorkomen
 • Gemakkelijk verwijderbare dampafvoer/olievuldop. Bevat interne terugslagklep om het ontsnappen van vloeibare olie te voorkomen
 • Groot oliepeilglas met max/min oliepeilindicator
 • Gemakkelijk toegankelijke olieaftapkraan
 • Grote, lichtgewicht versterkte basis voor stabiele positionering
 • Spruitstukklep isoleert de vacuümpomp van het systeem bij het testen op lekken. Inclusief 2 inlaatpoorten 1/4” & 3/8” flens,
 • Geleverd met eigen 9.0Ah accu en lader.
 • De vacuümpomp werkt ongeveer 45 min bij 25°C (omgevingstemperatuur) op een volle Makita accu 5.0Ah. Met onze eigen Super Stars 9.0Ah accu kunt u werken tot 80 min.
ProductcodeST-4BMC
Vrije luchtverplaatsing4.5 CFM
Debiet127L/min
Aantal fasen2
Vermogen18V / Makita LXT accu
Maximale werkdruk2×10 -1 Pa
Aansluitingen1/4” & 3/8” flens
Oliecapaciteit720 ml
Afmeting363x128x170.5mm
Gewicht6.0 Kg

Artikelcode: 0440435

2 Traps accu vacuumpomp ST-4BMC
ST-4BMC
Schuiven naar boven