Servicekraan 5/16″ – 1/4″

Meetventiel, universele servicekraan met schrader afsluiting 5/16″ – 1/4″.

Servicekraan 5/16-1/4
Servicekraan 5/16-1/4

A = 5/16″
B = 1/4″
Artikelnummer: 463330

Draai de afsluiter naar binnen om de ventiel in te drukken en verbinding met het systeem te krijgen, om koelmiddel te vullen of te vacuümmeren. Bij de kraan naar buiten te draaien word het ventiel weer afgesloten zo vacuümmeer of vul je een installatie zonder verlies, meetventiel is 5/16 – 1/4  geschikt voor installaties met 5/16 aansluiting.

Sets?

Diverse verloopkoppelingen / slangen en kogelkranen zijn bij ons ook standaard sets te verkrijgen. Mocht het nu zo zijn dat er voor u of uw bedrijf dan niet de juiste set bij zit dan hebben kunnen wij hier een passende oplossing voor maken. Zodat u een set heeft met voor u de juiste verloopkoppeling / afsluiters of aircoslangen
Of u nou 1 set gemaakt wilt hebben of meerdere? Dat is voor ons geen probleem. Wij kunnen de set voor u of uw bedrijf standaardiseren zodat u altijd dezelfde set en kwaliteit evenaart.
Graag maken wij deze set voor in een van onze mogelijke systainers van L-boxx. Dit kan zowel in de mini L-boxx als de grote L-boxx koffers tot zelfs de XL-boxx. Deze koffers zijn makkelijk te koppelen met andere merken die bekend zijn bij de vakmensen. Denk hierbij aan BoschViega, Rems en nog vele meer.
Vraag ons team van Super stars / aircogereedschap.nl voor de mogelijkheden voor een passende oplossing.

Onderhoud van uw gereedschappen

Voor onderhoud van uw airco gereedschap zoals een vacuümpomp, Manifold, weegschaal, Recovery unit / Afperspomp, flare tools / flair apparaten en alle andere benodigde HVAC koeltechnische gereedschappen kun u terecht bij MG Service – Servicegerichte Technische Groothandel. Zijn zijn gespecialiseerd in het onderhoud van al u gereedschappen waaronder persmachines, vacuümpompen, weegschalen, rotatielaser en lijnlasers, momentgereedschap (momentsleutel kalibreren) en nog veel meer.

Servicekraan 5/16-1/4
Schuiven naar boven