Schradertrekker 1/4″ & 5/16″

Kenmerken Schradertrekker 1/4″ & 5/16″:

Schradertrekker 1/4″ & 5/16″ is gemaakt van kwalitatief goed materiaal, het is duurzaam voor langdurig gebruik. Geschikt voor de meeste voor vrijwel alle HVAC koeltechnische installaties. Antislip ontwerp van de schraderventieltrekker 1/4 & 5/16 om creëert minimale wrijving, kan het omgaan met de zeer strakke kleppen. Ondersteuning vaste frequentie airconditioner R22, R12, R134, R407C, R507, R32. R410, Beschikbaar voor de meeste airconditioners /koelkastventielen en warmtepompinstallaties.
Geleverd inclusief verloop van 1/4″ naar 5/16″

Sets met bijvoorbeeld met een schraderventiel?

Diverse verloopkoppelingen / slangen en kogelkranen zijn bij ons ook standaard sets te verkrijgen. Mocht het nu zo zijn dat er voor u of uw bedrijf dan niet de juiste set bij zit dan hebben kunnen wij hier een passende oplossing voor maken. Zodat u een set heeft met voor u de juiste verloopkoppeling / afsluiters of aircoslangen
Of u nou 1 set gemaakt wilt hebben of meerdere? Dat is voor ons geen probleem. Wij kunnen de set voor u of uw bedrijf standaardiseren zodat u altijd dezelfde set en kwaliteit evenaart.
Graag maken wij deze set voor in een van onze mogelijke systainers van L-boxx. Dit kan zowel in de mini L-boxx als de grote L-boxx koffers tot zelfs de XL-boxx. Deze koffers zijn makkelijk te koppelen met andere merken die bekend zijn bij de vakmensen. Denk hierbij aan BoschViega, Rems en nog vele meer.
Vraag ons team van Super stars / aircogereedschap.nl voor de mogelijkheden voor een passende oplossing.

Onderhoud van uw gereedschappen

Voor onderhoud van uw airco gereedschap zoals een vacuümpomp, Manifold, weegschaal, Recovery unit / Afperspomp, flare tools / flair apparaten en alle andere benodigde HVAC koeltechnische gereedschappen kun u terecht bij MG Service – Servicegerichte Technische Groothandel. Zijn zijn gespecialiseerd in het onderhoud van al u gereedschappen waaronder persmachines, vacuümpompen, weegschalen, rotatielaser en lijnlasers, momentgereedschap (momentsleutel kalibreren) en nog veel meer.

Schraderventiel
Schuiven naar boven