Airco weegschaal ST-RF100

De draadloze weegschaal ST-RF100 van Super Stars is speciaal ontwikkeld voor de koudemiddelen. Deze is zeer makkelijk in het gebruik doormiddel van de losse handontvanger. De Superstars airco weegschaal ST-RF100 een maximum gewicht van 100kg en maximale afwijking van ±0,05% is dit een zeer geschikte weegschaal voor iedere HVAC koeltechnische installateur. Doordat de top laag van het meetgedeelte van weegschaal is voorzien van een antislipmat wat ervoor zorgt dat de flessen koelmiddel super nauwkeurig op zijn plaats blijft staan. Met een batterijduur van wel 50 gebruiksuren laat de weegschaal je vrijwel nooit in de steek. In combinatie met een goed gekeurd weegschaal voor de BRL 100 keuring is deze zeer goed te gebruiken voor de STEK en BRL 100 gecertificeerde bedrijven. Of dit een goedgekeurde weegschaal voor u is leggen wij verder in de uitleg voor u uit.

De draadloze weegschaal ST-RF100 is voorzien van een aan/uit knop om te voorkomen dat deze onnodig aanstaat. De weegschaal is te gebruiken in verschillende weegmodussen zodat deze voor iedere te gebruiken is: Kg+g, LBS, LBS+OZ, OZ. Ook is de weegschaal is voorzien van status indicator zodat je nooit voor verassingen komt staan dat deze tijdens de klus uitvalt.

De handontvanger is makkelijk demonteer van de weegschaal door het “push out” gat dat door de weegschaal heen loopt. Zowel de weegschaal als handontvanger zijn van een indicator voorzien zodat je snel kunt zien of ze in verbinding staan. Voor het werk op donkere plekken is de LED display voorzien van achtergrond verlichting. Mocht u twijfelen tijdens het werk of het nulpunt van de weegschaal nog goed staat. Dan kunt u deze super eenvoudig zelf te kalibreren in combinatie met de handontvanger.

Meetbereik100Kg
Resolutie0,05 Kg
Afwijking± 0,05
Batterij platformWeegschaal: 6 x AA, Handontvanger: 5 x AAA
Batterijduur50 werkuren
Werktemperatuur-10 tot 45°
Gewicht4,13 Kg
Afmetingen314 x 239 x 61 mm

De weegschaal BRL100 goedgekeurd of STEK goedgekeurd?

Er gaan helaas veel verhalen rond over moet de weegschaal BRL100 goed gekeurd zijn om dit te mogen gebruiken voor uw STEK-keuring. Ons antwoord met de Super Stars weegschaal is “ja”. Dit komt omdat voor een bedrijf voor de BRL100 keuring / STEK-keuring in het bezit moet zijn van 1 of 2 (afhankelijk van het aantal monteurs) goedgekeurde weegschaal(en). Hierdoor maakt het dat deze weegschaal ST-RF100 geschikt is voor een BRL100 / STEK keuring.
U kunt deze weegschaal met een gerust hart aanschaffen. De weegschaal van Super stars is dus perfect voor BRL100 / STEK gekeurde bedrijven.
Voor meer informatie of heeft u nog meer vragen neem dan graag contact met ons op.

Onderhoud van uw airco weegschaal

Voor onderhoud van uw airco gereedschap zoals een vacuümpomp, Manifold, weegschaal, Recovery unit / Afperspomp, flare tools / flair apparaten en alle andere benodigde HVAC koeltechnische gereedschappen kun u terecht bij MG Service – Servicegerichte Technische Groothandel. Zij zijn gespecialiseerd in het onderhoud van al u gereedschappen waaronder persmachines, vacuümpompen, weegschalen, rotatielaser en lijnlasers, momentgereedschap (momentsleutel kalibreren) en nog veel meer.

Weegschaal ST-RF100
Schuiven naar boven