Draadloze Weegschaal voor koudemiddel ST-RF100

Draadloze weegschaal voor koudemiddel ST-RF100

De draadloze weegschaal ST-RF100 van Super Stars is speciaal ontwikkeld voor het wegen van flessen koudemiddel tijdens het vullen en leeghalen van een installatie. Dankzij de afneembare draadloze ontvanger kan men op een afstand van max. 15 meter bepalen hoeveel gas hij in of uit een systeem heeft gehaald. De Super Stars draadloze weegschaal ST-RF100 heeft een maximum gewicht van 100kg en maximale afwijking van ±0,05% is dit een zeer geschikte weegschaal voor iedere HVAC koeltechnische installateur. Doordat de toplaag van het meetgedeelte van de weegschaal is voorzien van een antislipmat, blijft de fles koudemiddel stabiel op zijn plaats staan. Met een batterijduur van wel 50 gebruiksuren laat de weegschaal je vrijwel nooit in de steek.

De draadloze weegschaal ST-RF100 is voorzien van een 30 minuten timer om te voorkomen dat de weegschaal onnodig aanstaat. De weegschaal is te gebruiken in verschillende weegmodi, zodat deze voor iedereen te gebruiken is. (metrisch, lbs, lbs+oz, oz). Op de handontvanger is de batterijstatus van zowel de ontvanger als de weegschaal zelf af te lezen.

Of de weegschaal en de handontvanger zijn verbonden kan je zien, doordat op de weegschaal het rechter lampje knippert en dat op de handontvanger het bereik symbool is gevuld. Voor het werk op donkere plekken is de handontvanger voorzien van een LED display. Mocht u twijfelen tijdens het werk of het nulpunt van de weegschaal nog goed staat, dan kunt u deze zelf kalibreren met de handontvanger.

Meetbereik100 kg
Resolutie0,05 kg
Afwijking± 0,05 %
Batterij platformWeegschaal: 6 x AA, Handontvanger: 5 x AAA
Batterijduur50 werkuren
Werktemperatuur-10 tot 45°
Gewicht4,13 kg
Afmetingen314 x 239 x 61 mm

Artikelcode: 0444506

Draadloze Weegschaal voor koudemiddel ST-RF100
Schuiven naar boven