NIEUW: Elitech HVAC-R Meetgereedschap

aircogereedschap.nl (distributeur van Super Stars) presenteert deze maand Elitech, een nieuwe lijn koeltechnische meetgereedschappen. De gereedschappen zijn in veel gevallen te koppelen aan een app platform via waar men handig metingen kan aflezen en registreren!

We zetten een belangrijke stap met de introductie van Elitech, een nieuwe lijn koeltechnische meetgereedschappen. Hiermee optimaliseren we ons aanbod en spelen we in op een belangrijke vraag vanuit de markt. Elitech gereedschappen zijn in veel gevallen te koppelen aan een app platform via waar men handig metingen kan aflezen en registreren!

Elitech is een nieuw merk dat zich toelegt op de productie en ontwikkeling van gereedschap voor de installateur en koelmonteur werkzaam in HVAC-R. Kernwoorden zijn precisie en connectiviteit. Met Elitech zetten we een nieuwe standaard in meettechnologie!

Precisie

Elitech gereedschappen worden gekenmerkt door een hoge precisie, zo werk je altijd exact en precies. Ook de intuïtieve bediening en afleesbaarheid dragen bij werkcomfort waardoor je minder snel fouten maakt.

Connectiviteit met Elitech Tools app

Dankzij de Elitech Tools app heeft men de mogelijkheid metingen duidelijk af te lezen en registraties te doen. Met de introductie van een van een volledig digitale manifold, voorzien van full colour touchscreen bieden we optimaal bedieningsgemak en werkcomfort. De VGW-Mini vacuummeter is compact uitgevoerd en werkt via hetzelfde app platform. Deze lijn wordt in de nabije toekomst uitgebreid met meer slimme koeltechnische meetgereedschappen!

Het acutele programma van Elitech gereedschappen vind u hier!

NIEUW: Elitech HVAC-R Meetgereedschap
Schuiven naar boven